Results 1 to 10 of I need your motherboard revision number and the CPU installed. The time now is OK I’m just trying to eliminate some things. Is this the problem I’m running into? Pay close attention to the connections. Just a few more possibilities for you to consider.

Uploader: Goltigrel
Date Added: 11 April 2009
File Size: 17.34 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 6541
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Gigabyte GA-MA785GM-US2H – motherboard – micro ATX – Socket AM2+ – AMD 785G

Everything appears to videk novice eye to be working, except for getting the video to work. Below is a pdf of your motherboard manual. We have seen this happen before.

I’m getting pretty frustrated at this point, heh. Results 1 to 10 of Have pulled the battery and that gigabyyte not successfully change anything.

Full specs on my memory are: Just a few more possibilities for you to consider. Copyright c Tweak Town Pty Ltd.

ba-ma785gm-us2h Page 24 shows a diagram of this. I’ve heard of a “video issue” by searching these boards, and via NewEgg’s customer reviews where the initial BIOS settings would not use the on-board video to start. My understanding reading the mobo manual is that this was an alternative to the 2×4 videp. I’m at my wits end at this point in terms of what to do. OK I’m just trying to eliminate some things. Just to be sure it’s not the computer case. Unfortunately I’m no longer even getting g-ama785gm-us2h beeping when starting the mobo, I’m afraid that I’ve fried it with all the jumbling and attempting to get it working The time now is Before sending it back you may want to try a out of case bench P.

  HEWLETT PACKARD F2100 DRIVER DOWNLOAD

GA-MAGM-US2H (rev. ) | Motherboard – GIGABYTE U.S.A.

We receive spam notifications and will take immediate action! They make 3 revisions on that motherboard.

This might be the issue that I’m having. That motherboard only offers 1 BIOS at this time. Please report all spam threads, posts and suspicious members. Some changed PSU’s to one with the 2×4 and it boost the amperage. I get two beeps from the motherboard as it gigabyts starts, and then another a few seconds later indicating a CMOS error, according to the manual.

The cpu is supported with that BIOS.

Am I wrong in this? Is it my memory? I don’t have a spare video card lying around, so it would make my life gigabytte more difficult if this were the case. I appreciate the help. I need your motherboard revision number and the CPU installed.

GA-MAGM-US2H (rev. ) | Motherboard – GIGABYTE Singapore

Page 1 of 3 1 2 3 Last Jump to page: Is this the problem I’m running into? When I power up the system, both the system, power supply, and processor fans boot up. Pay close attention to the connections.

  LOGITECH CORDLESS MEDIABOARD PRO WINDOWS DRIVER